dilluns, 25 de maig del 2015

Ja hem arribat

Hola,

els alumnes de sisè ja estem a Caldes d'Estrac, preparats per gaudir de les colònies i aprendre molt!



10 comentaris:

  1. Que us ho passeu superbé!!! Un petó molt fort per tots, i especialment per la MARINA!!!!

    ResponElimina
  2. Hola guap@s. Heu nedat molt?. Recordeu-vos dels que us esperan a casa i feu una carrera fins a l'aigua per nosaltres!!!!
    Marina... t'estimem molt i molt!!!!
    Juanjo, Eva, Lidia i Victor.

    ResponElimina
  3. Hola a tots! Sóc la mare de l'Andrea. Imagino que esteu gaudint d'allò més. Per sort el temps us acompanya. Gràcies profes per fer això possible!!! Molts petons per a tots. Mercè.
    Ah, si us plau, feu moltes fotos.

    ResponElimina
  4. Hola !! soy la mama de Pau disfrutar mucho todos juntos ,,,, que es la última,,,un besazo !! y miiiiilll para "mi gatito" ji ji

    ResponElimina
  5. Disfruteu tots alumnes i profes. Quina enveja em feu!""!"!"!

    mama Jaume

    ResponElimina
  6. Hola soc Raquel, la mare de Judith. Espero que l'estigueu passant molt bé. Gaudiu de totes les activitats. Raquel, Alicia i Jaime feu-los moltes fotos. Petonets per tots i totes i especialment per a la meva nena, Judith Moreno.
    Hilario, Raquel i Adriá

    ResponElimina
  7. Hola soc Raquel, la mare de Judith. Espero que l'estigueu passant molt bé. Gaudiu de totes les activitats. Raquel, Alicia i Jaime feu-los moltes fotos. Petonets per tots i totes i especialment per a la meva nena, Judith Moreno.
    Hilario, Raquel i Adriá

    ResponElimina
  8. Hola!!!!! sóc la Victoria, mare del Javier. Segur que esteu disfrutant de totes les activitats. Aprofiteu molt aquests dies que mai seran iguals. Petons per tots i totes i especialment pels mestres. MOLTES GRÀCIES pel vostre esforç i per aquests 3 dies tant meravellossos pels nens. Besos y achuchones para Javier.
    Fins aviat. Victòria

    ResponElimina
  9. Quantes fotos i que boniques totes. Moltes gràcies per aquesta dedicació i per fer possible que tots puguem veure l'ho bé que s'ho estan passant. Petons per a tots.

    ResponElimina
  10. Molt xules les fotos. Estem molt contents de veure'ls passar-ho tant bé. Segur que són uns dies inoblidables per ells. Gràcies per tot i practiqueu molt angles!!!!.
    Balleu molt aquesta nit i demà ens ho expliqueu ;)
    Juanjo, Eva, Victor i Lidia :)

    ResponElimina